Integration platform providing solutions for integrations for your application

The only real solution
I want this! About us

Op zoek naar een oplossing voor jouw integratievraag?

Wil je als applicatieleverancier ook gemakkelijk aansluiten op het ICT-landschap van je afnemers en integratie bieden met ketenpartners? Plug-in op DataRotonde en integraties van jouw applicatie met het landschap van je klanten en haar ketenpartners worden met herbruikbare aansluitingen optimaal geregeld. Zo kun jij je focussen op verdere ontwikkelingen binnen jouw software, en worden je klanten ontzorgd door DataRotonde.

DataRotonde werkt ook samen met zogenaamde platformpartners om zo de eindgebruiker nog beter te bedienen. Partijen hebben een of duidelijke eigen expertise of een eigen ecosysteem aan klanten. 

Partners

Leveranciers van ERP, DMS, portaal, app en andere expertapplicaties gebruiken DataRotonde als dé standaard voor systeemintegratie.

Compleet en onafhankelijk

DataRotonde heeft een volledig netwerk aan gekoppelde applicaties en organisaties in verschillende sectoren. Met een aansluiting op DataRotonde hebben jij en je klant toegang tot een groot netwerk aan gekoppelde applicaties en organisaties!
> deelnemers

Implementatie, beheer én operatie

Wij de integratie zodat jij je kunt concentreren op jouw business. DataRotonde biedt samenwerking in business en techniek en neemt de verantwoordelijkheid in zowel implementatie, beheer én operatie.

Razendsnel resultaat

Schaalbare en flexibele integratieoplossingen. Binnen dagdelen bij jouw klanten geïmplementeerd. Geimplementeerd binnen dagen, resultaten binnen weken!


Deze applicatieleveranciers en platformen gingen je voor

“Jullie zijn geweldig”
Dolf Peijnenburg Syntess
“Met DataRotonde creëren we een snel, voorspelbaar en betrouwbaar digitaal bestelproces!”
Henk Van Asselt 4PS