De enige échte oplossing

DataRotonde Regie: Alles onder controle!
Dit wil ik! Over ons

DataRotonde Regie: Alles onder controle!

Is het lastig grip te houden op integraties binnen jouw applicatielandschap? Worden incidenten soms laat gesignaleerd? Is het niet altijd duidelijk wat er gedaan moet worden om het incident op te lossen? Heb je het gevoel van het kastje naar de muur te worden gestuurd? Wil je ontzorgd worden en eigenlijk alleen geïnformeerd worden?

Herkenbaar? Maak kennis met DataRotonde Regie 

DataRotonde Regie zorgt voor grip en controle op integraties binnen jouw applicatielandschap. De beschikbaarheid en de bereikbaarheid van je applicaties wordt 24x7 geautomatiseerd gemonitord waarbij afwijkende situaties automatisch worden gemeld bij de DataRotonde regisseur. De regisseur neemt de regie op de oplossing en informeert over de status.

Onze uitgebreide kennis en ervaring stellen ons in staat snel en adequaat te handelen. Integraties zijn onze core business. Jouw organisatie kan weer meer focussen op de core business door de regie uit te besteden. Samen… Alles onder controle!

Het doel is om problemen aan de gebruikerszijde te minimaliseren door tijdig met prioriteit actie te ondernemen. Daarnaast kunnen incidenten en afwijkingen gemeld worden door onze professionals, jouw gebruikersorganisatie of zelfs door de applicatieleveranciers. In alle gevallen wordt de melding geïnterpreteerd door medewerkers van DataRotonde. In sommige gevallen voeren we een probleemdiagnose uit om vervolgens alle betrokken partijen te informeren en acties uit te zetten. DataRotonde neemt de regie over de uitgezette acties (mandaat noodzakelijk) en zorgt ervoor dat de organisatie altijd op de hoogte is van de status. 

DataRotonde Regie is beschikbaar voor € 2.500 exclusief BTW per maand. 

 Voorwaarden en bestellen

2 februari 2023

Woonin- Robotmedewerker zorgt voor waarborging continuïteit

De applicatielandschappen bij woningcorporaties zijn complex. Tientallen systemen staan met elkaar verbonden, waarbij koppelingen goed moeten functioneren om een vlekkeloze bedrijfsvoering te borgen. Maar een continue monitoring van die koppelingen is tijds- en arbeidsintensief. ...

Lees verder