Over Datarotonde

Het enige integratieplatform die echt álle applicaties en ketenpartners met elkaar verbindt
Dit wil ik! Contact

De enige échte oplossing

Op zoek naar een oplossing die alle processen met elkaar verbindt? DataRotonde is de eerste, de enige en de beste oplossing die alle applicaties en organisaties binnen de gehele keten met elkaar verbindt in de cloud, om zo niet alleen efficiënter te werken, maar ook de eindgebruiker beter te bedienen. Hierbij werk je altijd in het systeem van jouw voorkeur en ben jij vrij om jouw favoriete software te kiezen. Dat is pas écht een oplossing.

Neem contact op

Over DataRotonde

Van woningcorporaties, vastgoedbeheerders en –verhuurders tot onderhouds- en reparatiebedrijven, bouw- en installatiebedrijven, groothandels en toeleveranciers: DataRotonde is de standaard voor de gehele keten.

Compleet en onafhankelijk

DataRotonde is onafhankelijk van leveranciers en heeft een volledig netwerk aan gekoppelde applicaties en organisaties voor elke doelgroep. 

Bekijk alle applicaties

Compleet en onafhankelijk

Razendsnel resultaat

DataRotonde is razendsnel geïmplementeerd in jouw werkprocessen. Binnen 1 dag werk je er al mee! En de eerste resultaten? Die zie je niet binnen jaren, maar al binnen weken: minder fouten, snellere doorlooptijden, hogere datakwaliteit, hogere efficiency en hogere klanttevredenheid! Meer weten over onze toegevoegde waarde?

Razendsnel resultaat

Deze klanten gingen je voor

DataRotonde

Meer informatie?

Wil je meer weten wat de ideale route is voor jouw vraagstuk? Neem dan direct contact op of vul het contactformulier in.

DataRotonde B.V.
T: +31 (0)318 55 2020
E: info@datarotonde.com