Datarotonde

klantcommunicatie

Blije bewoners en eigenaren door informatie

Klantcommunicatie gaat verder dan het beantwoorden van vragen en kunnen vinden van informatie. Het gaat ook om het verlenen van diensten. Een goede dienstverlening vereist integrale uitvoering van de klantcommunicatie. Immers, de klant of huurder wil uniforme, eenduidige en consistente informatie ontvangen op het moment dat hij daar behoefte aan heeft.

Bij een proces zoals bijvoorbeeld het indienen van reparatieverzoek of verhuurmutatie zijn meerdere systemen betrokken zoals het huurder-portaal, het ERP-systeem voor de basisgegevens, het DMS voor het opslaan van documenten en het planningsysteem. Met inzet van DataRotonde wordt de informatie uit de verschillende systemen verzameld en gedeeld en wijzigingen doorgevoerd. Zo is altijd de juiste data op de juiste plaats op het juiste moment beschikbaar.

Het inrichten van automatische notificaties en acties op DataRotonde kunnen gebruikt worden om klantcommunicatie verder te optimaliseren. Informatie kan verzameld worden en via het juiste voorkeurskanaal van de klant worden verstuurd.

Bekijk ook:

Klantcommunicatie

TOP 5 MEEST GEBRUIKTE TOEPASSINGEN VASTGOEDBEHEERDERS