Verschillende vormen, formaten, transport en regels in e-facturatie in een keer goed geregeld

Elk jaar worden er vele facturen verstuurd. Op ongeveer evenveel manieren. Het maken, maar vooral het verwerken en controleren daarvan kost ons allemaal veel tijd en geld. Dat kan beter, veiliger, efficiënter, voordeliger én sneller. Met een aansluiting op DataRotonde kun je facturen versturen of ontvangen vanuit je eigen systeem. Meestal, maar niet noodzakelijk, gebeurt dit op DataRotonde als onderdeel van het proces van opdrachtverstrekken in het onderhoud / service proces of het bestellen van materialen. Hierbij worden verschillende formaten (DICO, UBL) en scenario's ondersteund en worden er controles uitgevoerd. Je sluit aan op de manier die bij je past vanuit je systeem van voorkeur. Dat is pas echt gemakkelijk.

I WANT THIS!


Peppol Managed

Peppol is de afkorting van ‘Pan-European Public Procurement On-Line’ en biedt overheden en bedrijven de mogelijkheid om (internationaal) e-facturen uit te wisselen via een speciaal beveiligd netwerk. DataRotonde werkt samen met zogenaamde platform partners om zo de toegang tot het Peppol netwerk te bieden. Partijen hebben een duidelijke eigen expertise, partners op het gebied van e-facturatie en DataRotonde op het gebied van integraties (monitoring & beheer). Zo zijn expertise en ingrediënten voor een efficiënt, toekomstgericht en kwalitief hoogwaardig e-facturatie-proces gebundeld. Peppol Managed brengt echt toegevoegde waarde. Alle expertise en ingrediënten voor een efficiënt, toekomstgericht en kwalitief hoogwaardig e-facturatie-proces gebundeld. 

Waarom e-factureren via Peppol Netwerk? 

Dé internationale standaard (UBL).  Veilig digitaal zakendoen, geen spook of dubbele facturen meer. Grotere nauwkeurigheid in de boekhouding. Besparing kosten & kortere betalingstermijn. Groter gebruiksgemak & klanttevredenheid.

Voor wie?

Voor iedere organisatie. Van elk formaat. Nationaal of internationaal georiënteerd. Peppol Managed als je veilig, makkelijk en snel digitaal zaken wil doen. 

Hoe zit het met kosten?

De kosten zijn volledig gebaseerd op daadwerkelijk gebruik, zoals gebruikelijk bij DataRotonde. Geen vaste prijs per maand, maar kosten per factuur. Zo blijft de dienst toegankelijk voor organisaties van elke formaat. e-Facturatie heeft zich bewezen en bespaart uiteindelijk veel tijd en geld. Dit geldt ook voor een managed proces. Beter voorkomen of snel genezen! Een incident binnen je proces kost meteen geld. Iemand moet het monitoren, signaleren en oplossen. Tijd = geld. Of er ontstaat vertraging in het betalingsproces.