Koopmans Bouwservice aangesloten op de Datarotonde – Datarotonde verbindt

26 november 2020

ISRES is blij Koopmans Bouwservice, onderdeel van Koopmans Bouwgroep B.V., op de DataRotonde te verwelkomen. Vorige week is de eerste in een reeks de koppeling met onderhoudsleverancier Giesbers Installatietechniek in gebruik genomen. Koppelingen met andere leveranciers en met andere opdrachtgevers volgen. Koopmans maakt een belangrijke stap in de optimalisatie van het onderhoudsproces door automatisering en daarmee in het werk- en woon-plezier van gebruikers en bewoners tijdens een klus.

Heldere en uniforme communicatie voor, tijdens en na de werkzaamheden is belangrijk. Met de aansluiting op de Datarotonde wordt voortaan via digitale berichten informatie uitgewisseld als alternatief voor telefoon, email en inloggen in elkaars systemen. Hiermee wordt kostbare tijd gewonnen en worden fouten voorkomen. Informatie over de status van een reparatieverzoek is hierdoor beschikbaar voor alle partijen in de keten. Iedereen is dus goed geïnformeerd met actuele informatie.

ISRES ziet uit naar een vruchtbare samenwerking waarin we Koopmans ondersteunen met automatisering in hun communicatie met ketenpartners, gebruikers en bewoners.

Foto koffie

Meer informatie?

Wil je meer weten wat de ideale route is voor jouw vraagstuk?
Neem dan direct contact op of vul het contactformulier in.

DataRotonde B.V.
T: +31 (0)318 55 2020
E: info@datarotonde.com

> Contact