Vliegende start DataRotonde Enterprise Editie

9 oktober 2019

Integraal geautomatiseerde digitale processen draaien volop en probleemloos op de DataRotonde.

Inrichten, bekijken en bijsturen
De DataRotonde maakt niet alleen samenwerking tussen applicaties en partijen mogelijk, het platform helpt ook om de digitale processen binnen uw organisatie in kaart te brengen. U kunt processen inrichten, ze direct bekijken en waar nodig bijsturen. Zo hebt u altijd precies de werkelijke situatie in beeld en houdt u de regie in handen.

Onlangs op de DataRotonde EE ingerichte processen worden al in grote hoeveelheden door de volledig geïntegreerde BPM-process-engine uitgevoerd en probleemloos door alle processtappen heen geleid.

Met de inzet van de DataRotonde Process Engine worden de applicatie overstijgende processen zichtbaar en volgbaar en kunnen zowel bedrijfsregels, als nieuwe koppelingen flexibel worden toegevoegd en aangepast.

Wat de  inrichting bijzonder en uniek maakt, is het WYSIWYG 'wat je ziet is wat je hebt' principe. Door de volledige integratie van BPM met de DataRotonde zijn de procesweergaves altijd gelijk aan hoe het proces ook werkelijk wordt uitgevoerd. Een groot voordeel hiervan is de verhoogde kwaliteitsbeheersing van processen.

DataRotonde Webinar

18 juni 10:00-11:00

DataRotonde Regie
Samen alles onder controle!
Met Ralf van Kuijck,
Coördinator Regie & Projecten
Wonen Zuid

Meer info

Hoe kunnen we je helpen?

Samen kijken naar jouw integratievraagstuk?
Neem vrijblijvend contact op en we denken graag mee.

DataRotonde B.V.
T: +31 (0)318 55 2020
E: info@datarotonde.com

> Contact