Klantwens leidend in onderhoudsproces Woonwenz

5 mei 2021

KOVRA Managed essentiele factor in ketensamenwerking bij Woonwenz 

Woonwenz zit volgens de Aedes-benchmark al een paar jaar in de kopgroep als het gaat om klanttevredenheid in het onderhoudsproces,op onderhoud én verbetering. Op de vraag wat volgens de Limburgers de essentie van een goed onderhoudsproces is, zegt Carola: “In één keer goed, dat is kort maar krachtig waar het om draait en wat de klant wenst. Informatiemanager Carola Bovée, functioneel beheerder Martine Engels gingen in gesprek met de Corporatiegids.

Vanwege ketensamenwerking bestaan er vele koppelingen tussen het ERP-systeem Dynamics Empire van cegeka-dsa en andere partijen en randapplicaties. Om de kwetsbaarheid en complexiteit van koppelingen het hoofd te bieden, werkt Woonwenz met de Datarotonde van ISRES. “De DataRotonde monitort de koppelingen proactief, signaleren in een vroeg stadium bottlenecks en zorgen dat dit waar nodig wordt hersteld. Het komt de bedrijfscontinuïteit ten goede en neemt de lokale beheerders veel werk uit handen,” aldus Carola.

Wat de KOVRA managed implementatie bij Woonwenz extra bijzonder maakt, is dat er naast de Managed koppelingen met de onderhoudsleveranciers, Raedts Bouwbedrijf, Maasveste Berben Bouw en Bouwbedrijf Jongen, ook de reparatieverzoeken vanuit 24ROSA via de Datarotonde Managed bij Woonwenz worden afgeleverd. Ook wordt extra informatie, nuttig voor het uitvoeren van de onderhoudsopdracht direct vanuit 24ROSA bij de onderhoudsleveranciers afgeleverd. Vervolgens worden zowel de corporatie als 24ROSA automatisch op de hoogte gehouden van de status van het onderhoud. Zo ontstaat er een hoogwaardig reparatieverzoekvolgsysteem met een hoge kwaliteit reparatieverzoeken en realtime-terugkoppeling.

Bron: CorporatieMedia - Foto: Woonwenz

DataRotonde Webinar

18 juni 10:00-11:00

DataRotonde Regie
Samen alles onder controle!
Met Ralf van Kuijck,
Coördinator Regie & Projecten
Wonen Zuid

Meer info

Hoe kunnen we je helpen?

Samen kijken naar jouw integratievraagstuk?
Neem vrijblijvend contact op en we denken graag mee.

DataRotonde B.V.
T: +31 (0)318 55 2020
E: info@datarotonde.com

> Contact