ISRES verwelkomt woningcorporatie Actium op de Datarotonde

8 oktober 2020

Afgelopen week is Actium live gegaan met een WBS aansluiting via de DataRotonde. Spot on, Zwitsers DataRotonde precisie werk. ISRES dankt alle betrokkenen voor de inzet tijdens deze vlekkeloos verlopen livegang.
 
Met de DataRotonde van ISRES kunnen processen integraal worden gedigitaliseerd en geautomatiseerd. Het verhuurmutatieproces is daar een goed voorbeeld van. Door het koppelen van de diverse systemen zoals huurdersportaal, het ERP, inspectieapp, woonruimteverdeelsysteem, carthotheek en DMS wordt het proces optimaal ondersteund.
 
De afgelopen jaren heeft ISRES  voor diverse woningcorporaties woonruimteverdeel-koppelingen gerealiseerd. Met deze koppelingen worden de ERP-systemen van de corporaties verbonden met de door de corporatie gebruikte woonruimteverdeelsystemen. De automatische uitwisseling van berichten die daardoor plaats vindt, bijvoorbeeld de VERA-berichten Leegmelding, Acceptant en Contract-getekend, zorgen ervoor dat in het woonruimteverdeelproces de juiste informatie op het juiste moment op de juiste plek beschikbaar is.
 
Actium opent deuren – DataRotonde verbindt
 
Ook doelgericht gebruik maken van uw woonruimteverdeelsysteem met een woonruimteverdeelproces waarin de juiste informatie op het juiste moment op de juiste plek beschikbaar is?  
 
DIRECT AANSLUITEN
KIES HIER UW SYSTEEM

Zig     WoningNet     Embrace

DataRotonde Webinar

18 juni 10:00-11:00

DataRotonde Regie
Samen alles onder controle!
Met Ralf van Kuijck,
Coördinator Regie & Projecten
Wonen Zuid

Meer info

Hoe kunnen we je helpen?

Samen kijken naar jouw integratievraagstuk?
Neem vrijblijvend contact op en we denken graag mee.

DataRotonde B.V.
T: +31 (0)318 55 2020
E: info@datarotonde.com

> Contact