Eenvoudig naar Dynamics Empire Online via DataRotonde

30 mei 2021

Wilt u overstappen naar een SaaS-applicatie en heeft u een applicatielandschap waarin meerdere applicaties altijd gebruik moeten kunnen maken van dezelfde data? Kies dan voor zorgeloos koppelen met behulp van de DataRotonde. DataRotonde werkt zowel met SaaS als on-premise applicaties.

Het voordeel van SaaS applicatie is dat deze snel en eenvoudig zich aanpassen aan de veranderende wensen van gebruikers. Door deze opvolgende wijzigingen is monitoring en beheer van koppelingen essentieel. ISRES heeft door partnerships, onder andere met cegeka-dsa en andere applicatieleveranciers, een beheerdienst ontwikkeld waarmee uw koppelingen gemanaged worden. Dit zorgt ervoor dat alle applicaties met dezelfde data werken en blijven werken. Hiervoor zijn afspraken gemaakt over de standaarden en het wijzigingsproces.

Dynamics Empire Online, de cloud-versie van Dynamics Empire, en de Datarotonde zijn op deze manier zorgeloos met elkaar gekoppeld. Relaties die op dit moment een on-premise variant van Empire met koppelingen op de DataRotonde hebben zijn klaar om gemigreerd te worden naar Dynamics Empire Online.

DataRotonde Webinar

18 juni 10:00-11:00

DataRotonde Regie
Samen alles onder controle!
Met Ralf van Kuijck,
Coördinator Regie & Projecten
Wonen Zuid

Meer info

Hoe kunnen we je helpen?

Samen kijken naar jouw integratievraagstuk?
Neem vrijblijvend contact op en we denken graag mee.

DataRotonde B.V.
T: +31 (0)318 55 2020
E: info@datarotonde.com

> Contact