Datarotonde

Data Lake Feed

Toegang tot waardevolle data

DATA LAKE FEED

Data Lake Feed

Datagedreven werken binnen handbereik

Met het Datarotonde data lake feed krijgt u inzicht in de uitvoering van uw processen en koppelingen via de Datarotonde. De Datarotonde heeft een onafhankelijke positie tussen uw applicaties in waarop alle relevante data en transacties in het proces worden uitgevoerd. Het data lake maakt deze uitgewisselde data beschikbaar voor u, aangevuld met metadata van de Datarotonde zoals bijvoorbeeld een timestamp.

De dataset uit het Datarotonde data lake feed kunt u inladen in uw eigen analyse omgeving. Deze dataset is een aanvulling op uw bestaande management informatie omdat u hiermee inzicht krijgt in de uitvoering van uw processen. Bijvoorbeeld voor het meten van doorlooptijden en het identificeren van bottlenecks in uw processen, het sturen op uitval van de normale procesgang of het uitvoeren van benchmarks.

In de samenwerking met uw ketenpartners is deze dataset uit het data lake feed een waardevolle aanvulling. Gegevens die u met ketenpartners uitwisselt zijn met het Datarotonde data lake feed direct beschikbaar voor analyse. Daarbij hebben door de unieke opzet van de Datarotonde zowel u als uw ketenpartner elk in uw eigen data lake feed de beschikking over uitgewisselde data maar kunt u geen data van elkaar zien. Hiermee blijft de gegevensbescherming gewaarborgd.

Bekijk animatieVerhuurmutatie onder de loepBestellen

ELKE MAAND GAAN ER MEER DAN 90 MILJOEN FUNCTIONELE DIGITALE BERICHTEN OVER DE DATAROTONDE - DATAROTONDE VERBINDT