Datarotonde

Data Lake

Toegang tot waardevolle data

Data Lake

Data Lake

Datagedreven werken binnen handbereik met uw DATA LAKE  

Met het Datarotonde data lake krijgt u inzicht in de uitvoering van uw processen en koppelingen via de Datarotonde. De Datarotonde heeft een onafhankelijke positie tussen uw applicaties in waarop alle relevante data en transacties in het proces worden uitgevoerd. Het data lake maakt deze uitgewisselde data beschikbaar voor u, aangevuld met metadata van de Datarotonde zoals bijvoorbeeld een timestamp.

De dataset uit het Datarotonde data lake kunt u inladen in uw eigen analyse omgeving. Deze dataset is een aanvulling op uw bestaande management informatie omdat u hiermee inzicht krijgt in de uitvoering van uw processen. Bijvoorbeeld voor het meten van doorlooptijden en het identificeren van bottlenecks in uw processen, het sturen op uitval van de normale procesgang of het uitvoeren van benchmarks.

In de samenwerking met uw ketenpartners is deze dataset in het data lake een waardevolle aanvulling. Gegevens die u met ketenpartners uitwisselt zijn met het Datarotonde data lake direct beschikbaar voor analyse. Daarbij hebben door de unieke opzet van de Datarotonde zowel u als uw ketenpartner elk in uw eigen data lake de beschikking over uitgewisselde data maar kunt u geen data van elkaar zien. Hiermee blijft de gegevensbescherming gewaarborgd.

Download brochureBekijk animatieBestellen