Werken bij DataRotonde

Een baan met impact en verantwoordelijkheid

Vacatures

Stel je eens voor dat je werkt voor een bedrijf dat dagelijks impact heeft op de Nederlandse samenleving. Dat je elke werkdag het leven van veel Nederlanders net even iets gemakkelijker maakt. Als je bij ons komt werken, werk je mee aan hèt cloudproduct voor de Nederlandse vastgoedsector dat processen efficiënter en goedkoper maakt door digitalisatie, namelijk de DataRotonde.

Je collega’s

Als je bij DataRotonde komt werken, kom je terecht in een kleinschalig, hecht en oprecht team van zo’n 20 collega's. Bij ons bestaan er geen koninkrijkjes. Wij werken allemaal aan hetzelfde doel met de ruggen tegen elkaar: dagelijks ons product verbeteren en zorgen dat het 24/7 beschikbaar is.

Technologieën die we gebruiken

Bij ons kun je ervan op aan dat je met innovatieve technologie aan de slag zal gaan. We werken onder andere met Docker, de Elastic Stack en RabbitMQ en het .NET platform (onder andere C#, ASP.NET Core en WCF). We blijven vernieuwen en innoveren.

Arbeidsvoorwaarden

Financieel kun je ervan uitgaan dat het gewoon goed geregeld is. Dat je kunt rekenen op een onkostenvergoeding, bonusregeling, leaseauto, smartphone, laptop, pensioenregeling en meer spreekt wat ons betreft voor zich.

Sollicitatieprocedure

Er wordt zorgvuldig gescreend tijdens het sollicitatieproces, waarbij we natuurlijk kijken naar je technische kennis, maar ook naar jouw persoonlijkheid. Je kunt daarbij 2 gesprekken en tussendoor een persoonlijkheid- en technische assesment verwachten. Dit doen we omdat we natuurlijk niet zomaar de eerste de beste aan onze Datarotonde kunnen laten sleutelen, om onze klanten 100% uptime van het platform te blijven garanderen! We vragen dus best wat van jou. Maar dat betekent dat jij ook wat van ons mag verwachten en dat je straks onderdeel bent van ons winning team.


1 augustus 2022

Solution Architect

Voor het vertalen van klantvragen naar digitale integratieoplossingen zijn wij op zoek naar een: Solution Architect (m/v/x) – 40 uur per week...

Lees verder

1 augustus 2022

Technical Integrator

Voor het koppelen van digitale processen voor klanten van DataRotonde zijn wij op zoek naar een: Technical Integrator (m/v/x) –  40...

Lees verder