Gaat jouw hart sneller kloppen bij het begrip ‘process mining’? Ben jij een gemotiveerde developer die resultaatgericht kan werken? Dan is deze opdracht voor jou gemaakt. Wij hebben op de Datarotonde een groot aantal API’s aangesloten waarmee we digitale processen aan kunnen sluiten. Over de informatie die loopt door deze processen zouden wij graag process mining willen toepassen. De opdracht omvat het ‘hoe’ achter het process mining en kan zowel vanuit een business perspectief als een technisch perspectief uitgevoerd worden. De keuze is aan jou. Lijkt dit jou interessant om uit te zoeken en heb jij innovatieve en/of creatieve ideeën over hoe dit mogelijk is? Solliciteer dan meteen voor deze interessante en uitdagende opdracht.


Klantcontext

Dit is een opdracht die onderdeel is van R&D van ISRES. Het mogelijk maken van process mining op de Datarotonde levert meer mogelijkheden op voor BPM management. Op basis van process mining kunnen er gedetailleerde analyses worden gemaakt over de digitale sporen in de bedrijfsprocessen van de klanten van ISRES. ISRES kent klanten in verschillende domeinen. Door proces mining toe te passen zijn de klanten van ISRES in staat om efficientere processen in te richten waardoor mogelijk de klanttevredenheid verbeterd wordt en de kosten mogelijk wordt gereduceerd.


Probleemstelling

De voordelen van proces mining hoeven niet onderzocht te worden. Hoe proces mining geïntegreerd kan worden met de Datarotonde zodat hier effectief mee gewerkt kan worden door analisten is de kwestie van afstudeeropdracht. Het onderzoek zal dus gaan over welke mogelijkheden er zijn voor het integreren van process mining en welke manier voor deze specifieke situatie in jouw ogen als ideaal kan worden gezien. Lijkt het je leuk om een implementatie te maken om met bestaande data proces mining to te passen? Dan zien wij uit naar de implementatie en zullen wij vanuit ISRES waar nodig voor de begeleiding zorgen.


Onderzoeksvraag

Jij zal straks gaan werken aan een ontwerp om process mining mogelijk te maken op de processen die lopen op de Datarotonde. Als onderzoekend element is het belangrijk dat je vooraf en onderbouwd kan aantonen waarom je voor jouw specifieke aanpak en ontwerp hebt gekozen. Dit betekent dus ook dat je alternatieve oplossingen overwogen hebt en dit goed beargumenteerd.


Realisatie

Middels een proof-of-concept zal jij aantonen hoe process mining mogelijk gemaakt kan worden op de Datarotonde. Daarbij is het belangrijk om alle keuzes te onderbouwen en duidelijk aan te geven wat de voor- en nadelen van jouw specifieke oplossing zijn.


Benodigde technieken/kennis

Kennis van .NET is een vereiste. Kennis van RabbitMQ, Elastic en analytics c.q. process mining oplossingen is een pre.


Meer informatie

Voor meer informatie over de afstudeeropdrachten en/of de organisatie kun je contact opnemen met Arjan Hiemstra, Datarotonde Delivery Manager, via het telefoonnummer +31 6 118 70 705 / het e-mailadres Arjan.Hiemstra@datarotonde.com of met Jos van Dixhoorn, Datarotonde Product Owner, via het telefoonnummer +31 6 526 71 373/het e-mailadres Jos.VanDixhoorn@datarotonde.com of met Mark Stap, HR Adviseur, via het telefoonnummer +31 6 528 11 996 / het e-mailadres mark.stap@datarotonde.com.


Details

  • Startdatum: Februari 2020
  • Locatie: Veenendaal, NL
  • Vergoeding: Keuze uit een maandelijkse vergoeding van € 500,- of een lease-auto

Direct soliciteren bij ISRES Solicitatieprocedure

Je kunt direct soliciteren met je CV en een korte motivatie via het het solicitatieformulier van Info Support.